Učinkovito recikliranje

bb_avtryck-05Implementirati učinkovit i održiv program odvojenog prikupljanja javnog otpada ne znači samo postaviti nekoliko spremnika za odvajanje otpada. Važno je ljudima omogućiti da odvajaju korisni otpad na svakom koraku. Kreiranje infrastrukture te praćenje i servisiranje takvih lokacija izazov je na koji mnogi gradovi nisu mogli odgovoriti na pravi način.

Bigbelly sve to mijenja tako što stvara inteligentnu infrastrukturu koja podržava svakodnevne operacije i oslobađa osoblje i resurse te pritom podupire nove programe recikliranja.

Zahvaljujući Bigbelly rješenju mogućnost odvajanja korisnog javnog otpada je nadohvat ruke bez potrebe traženja najbližeg “zelenog otoka”, koji se zbog svoje veličine najčešće ne uklapa u prirodnu okolinu javnih površina poput gradskih trgova, parkova, šetališta i sl.

Umjesto da na spremnike za otpad gledate kao na nužno zlo, Bigbelly stanice za odvojeno prikupljanje otpada su platforma putem koje svojim građanima možete poslati poruke o važnosti odgovornog postupanja s otpadom.

Sve strane spremnika imaju prostor na koje se može otisnuti poruka. To vam pruža priliku da istaknete svoj brend i na jasno vidljiv način komunicirate poruke o održivosti. Iznimno vidljivi solarni panel na Bigbelly kompaktorima dodatno naglašava poruku o održivosti.

Naposljetku, zahvaljujući CLEAN Management softveru, koji bilježi i analizira sve podatke o prikupljenom otpadu, na jednostavan način možete napraviti detaljne izvještaje o uspjesima svog programa prikupljanja i odvajanja otpada na javnim površinama.

BB_recycle

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly