Upravljačka konzola CLEAN Management softver

Pražnjenje spremnika za prikupljanje javnog otpada zahtjevan je pothvat za svaku organizaciju i bez pravih alata i podataka većina operacija oslanja se na rutinu i instinkt kako bi se svaka lokacija praznila. Sve se to mijenja s upravljačkom konzolom CLEAN Management softver.

 

CLEAN management konzola

Svaki Bigbelly spremnik za otpad podatke o popunjenosti šalje bežičnim putem u oblak. Podaci se obrađuju pomoću posebnog CLEAN Management softvera u kojem se planiraju pražnjenje spremnika i mjere rezultati i učinkovitost. S bilo kojeg udaljenog računala ili pametnog telefona možete vidjeti bilo kada i bilo gdje cijelu mrežu svojih spremnika za prikupljanje otpada i njegovo odvajanje te odlučiti koje isprazniti.
Ovo znanje omogućuje pravovremeno pražnjenje spremnika, organizacijama štedi vrijeme i gorivo dok istovremeno smeće ne ispada iz spremnika i ne zagađuje okolne površine.

clean_mobile

PODACI U REALNOM VREMENU

U minutu točni statusi obavještavaju koje lokacije treba isprazniti – i još važnije, koje ne treba.

ANALIZE PRETHODNIH RAZDOBLJA

Pratite svoj napredak u smanjenju učestalosti prikupljanja otpada i premjestite resurse na druga zaduženja.

MAPIRANJE

Podaci o svakoj pojedinoj lokaciji omogućuju, između ostalog, planiranje aktivnosti i poboljšanje rute pražnjenja.

IZVJEŠTAJI O SVAKOJ POJEDINOJ LOKACIJI

Podaci o volumenu otpada na svakoj pojedinoj lokaciji daju vam mogućnost kreiranja relevantnih izvještaja za sve interesne skupine.


KONZOLI PRISTUPATE BILO KAD I BILO GDJE

Bilo da softveru pristupate preko računala, pametnog telefona ili podatke dobivate preko E-maila ili SMS-a, podatke o popunjenosti spremnika dobivaju oni koji ih trebaju i to točno kada ih trebaju.

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly