Standardni kapacitet (Bigbelly SC5.5)


Želite li najsuvremeniju i najekološkiju opremu s opcijom odvajanja korisnog javnog otpada, predlažemo kombiniranje Bigbelly spremnika standardnog kapaciteta s Bigbelly spremnicima visokog kapaciteta za miješani otpad.

Predviđanje treba li određeni spremnik otpada isprazniti ili ne bila je igra na sreću: ili prečesto odvozite otpad kako biste bili sigurni da smeće neće ispadati iz spremnika ili se nadate da će spremnik izdržati još jedan dan.

Nudimo vam bolje rješenje za ovu vječnu dvojbu: inteligentne sustave za prikupljanje otpada i recikiranje. Spremnici standardnog kapaciteta (189+ litara) omogućuju korisnicima da u realnom vremenu prate podatke o stanju spremnika kako bi mogli planirati na vrijeme. S bilo kojeg računala ili pametnog telefona možete vidjeti svoj cijeli portfolio postaja za odvojeno prikupljanje javnog otpada te odlučiti koje isprazniti.

Ovo znanje omogućuje pravovremeno pražnjenje spremnika, organizacijama štedi vrijeme i gorivo dok istovremeno smeće ne ispada iz spremnika i ne zagađuje okolinu.

Spremnici standardnog kapaciteta mogu stajati samostalno ili se može kombinirati nekoliko njih. Može ih se spojiti i s Bigbelly spremnikom visokog kapaciteta kako bi se dobile postaje za prikupljanje otpada i njegovo odvajanje koje odgovaraju potrebama svake lokacije.

SB_about

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly