Komponente SmartBelly

4
Želite li najsuvremeniju i najekološkiju opremu za reciklažu u javnim prostorima, spremnici SmartBelly, sa svim svojim naprednim mogućnostima, savršen su izbor.
Uz SmartBelly znat ćete kad je pravo vrijeme da ispraznite spremnik. Uz to, spremnici su dizajnirani tako se savršeno zatvaraju što znači da u njih neće moći ući gladne životinje, ali ni izaći neugodni mirisi.

Predviđanje treba li određeni spremnik otpada isprazniti ili ne bila je igra na sreću: ili prečesto odvozite otpad kako biste bili sigurni da smeće neće ispadati iz spremnika ili se nadate da će spremnik izdržati još jedan dan.

Nudimo vam bolje rješenje za ovu vječnu dvojbu: inteligentne sustave za prikupljanje otpada i reciklažu. Komponente SmartBelly omogućuju korisnicima da u realnom vremenu prate podatke o stanju spremnika kako bi mogli planirati na vrijeme. S bilo kojeg računala ili pametnog telefona možete vidjeti svoj cijeli portfolio postaja za prikupljanje otpada i reciklažu te odlučiti koje isprazniti.

Ovo znanje omogućuje pravovremeno odvoženje otpada, organizacijama štedi vrijeme i gorivo dok istovremeno smeće ne ispada iz spremnika i ne zagađuje okolne površine.

Komponente SmartBelly mogu stajati samostalno ili se može kombinirati nekoliko njih. Može ih se spojiti i s komponentama BigBelly kako bi se dobile postaje za skupljanje i reciklažu otpada koje odgovaraju potrebama svake lokacije.

Preuzmite tehničke specifikacije spremnika SmartBelly (PDF, 234 kb.)

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling