Visoki kapacitet (Bigbelly HC 5.0)

Iako zvuči jednostavno, Bigbelly je pokrenuo doista revolucionarnu ideju. Komprimiranje (prešanje) otpada na mjestu gdje se ono prikuplja i mogućnost odvajanja otpada na svakom koraku, pruža brojne prednosti:

• Zahvaljujući ugrađenoj preši povećava se kapacitet spremnika (od 600 do 800 litara) što znači da otpad neće ispadati iz spremnika, a trebat će ga i rjeđe prikupljati.

• Veći kapacitet spremnika znači i čišće ulice i parkove, a da ne spominjemo ponos čistoćom grada te veću vrijednost nekretnina.

• Potpuno zatvoreni spremnici eliminiraju probleme uzrokovane vjetrom, snijegom, kišom ili životinjama.

Sve ove prednosti, kombinirane sa znanjem i uvidom u trenutno stanje koje omogućuje povezanost s konzolom za upravljanje CLEAN, čine Bigbelly nezamjenjivim alatom pri stvaranju zelenijih i čišćih javnih površina te povećava se učinkovitost prikupljanja otpada i smanjuje učestalost njegovog odvoza.

Bigbelly spremnici ne služe samo za prikupljanje miješanog otpada – sve više i više naših korisnika priključuje Bigbelly spremniku za miješani otpad još jedan ili više dodatnih spremnika za odvajanje korisnog otpada na javnim površinama, čime se omogućava da korisnici imaju opciju odvajanja određenog korisnog otpada nadohvat ruke.

bb5_about

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling