FAQ

BigBelly Solar smatra da ne postoje loša pitanja. Evo odgovora na pitanja koja često dobivamo.

Gdje se proizvode postaje?

Svaka postaja BigBelly sastavljena je u Sjedinjenim Američkim Državama. Naša proizvodna postrojenja smještena su u državi Kentucky.

Od čega su izrađene postaje?

Svaka postaja sadrži stotine različitih dijelova. Vanjske stranice postaja izrađene su od recikliranog američkog čelika i reciklirane plastike (često se radi o ostacima iz proizvodnje jednokratnih pelena)

Čemu solarni panel?

Solarnim panelom puni se unutrašnja baterija koja pogoni sve funkcionalnosti naše postaje uključujući i komprimiranje i bežičnu komunikaciju.

Mogu li spremnici raditi i kad nema sunca?

Budući da se interne baterije pune dok god je dnevnog svjetla naše postaje mogu funkcionirati i više od 72 sata bez izravne sunčeve svjetlosti.

Gdje se mogu postaviti postaje?

Dok god nisu zaklonjene od sunca možete ih postaviti gdje god želite. Postaje se uvijek moraju pričvrstiti za betonsku podlogu i li bilo koju drugu čvrstu podlogu kako bi se spriječilo oštećivanje ili krađa.

Može li ih se koristiti u zatvorenim prostorima?

Nudimo i modele za zatvorene prostore uz koje morate kupiti dodatni adapter izmjenične struje.

Kako znati kada komprimirati otpad?

Unutar svake komponente nalaze se senzori koji reagiraju na razinu otpada u spremniku i po potrebi uključuju funkciju komprimiranja.

Zašto spremnici imaju ručku?

Sve naše komponente BigBelly imaju “ladice“ za ubacivanje otpada. Nekoliko je razloga za to. Prvi i najvažniji je sigurnost: “ladice“ onemogućuju da se itko približi mehanizmu za komprimiranje dok on radi. Ovaj dizajn sprečava i da životinje uđu u spremnik te ulazak snijega i kiše. Također onemogućuje da smeće ispada kao i da ga raznosi vjetar.

Kako pametne postaje komuniciraju?

Baš kao i mobilni telefoni naše postaje koriste mobilne tehnologije kako bi serverima slale informacije. Informacije se zatim mogu pratiti putem upravljačke konzole CLEAN.

Koja je njihova cijena?

To ovisi o konfiguraciji koja vas zanima. Obratite nam se kako bismo vam ponudili najbolje rješenje.

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly