Bigbelly solarni kompaktor (HC5)

Iako zvuči jednostavno, Bigbelly je pokrenuo doista revolucionarnu ideju. Zbijanje otpada pomoću kompaktora na mjestu gdje se ono prikuplja, rad na solarni pogon,  dojava kada je spremnik potrebno isprazniti te mogućnost odvajanja otpada na svakom koraku, pruža brojne prednosti:

• Zahvaljujući ugrađenoj preši Bigbelly solarni kompaktor povećava svoj kapacitet 5 – 8 puta (kapacitet nekomprimiranog otpada od 570 do 800 litara), što znači da otpad neće ispadati iz spremnika, a trebat će ga i rjeđe prikupljati.

• Veći kapacitet spremnika znači i čišće ulice i parkove, a da ne spominjemo ponos čistoćom grada i zadovoljstvo javnosti.

• Potpuno zatvoreni solarni kompaktor eliminira svaku mogućnost ozljede javnosti te probleme uzrokovane vjetrom, snijegom, kišom ili životinjama.

Zahvaljujući radu na solarni pogon i potpunoj neovisnosti o dodatnom priključku omogućeno je postavljanje spremnika na bilo kojoj lokaciji odnosno tamo gdje je zaista potreban kako bi riješio problem velike količine otpada na pojedinoj lokaciji. Patentirano upravljanje energijom i energetska učinkovitost uz minimalnu potrošnju energije omogućavaju neometani rad u sjeni i tijekom oblačnog vremena tijekom cijele godine bez obzira na visoki intenzitet korištenja.

Sve ove prednosti, kombinirane sa znanjem i uvidom u trenutno stanje koje omogućuje povezanost s konzolom za upravljanje spremnicima koja se nalazi u oblaku – CLEAN softverom, čine Bigbelly solarni kompaktor nezamjenjivim alatom pri stvaranju zelenijih i čišćih javnih površina te povećava se učinkovitost prikupljanja otpada i smanjuje učestalost njegovog odvoza. Operativcima je dodatno dostupna nativna mobilna aplikacija za iOS i Android platforme.

Bigbelly spremnici su modularni i ne služe samo za prikupljanje miješanog otpada – sve više i više naših korisnika priključuje Bigbelly spremniku za miješani otpad još jedan ili više dodatnih spremnika kao komponente za odvojeno prikupljanje otpada, čime se omogućava da korisnici imaju opciju odvajanja reciklabilnog otpada na svakom koraku i nadohvat ruke.

bb5_about1

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly