Bigbelly rješenje za odvojeno prikupljanje javnog otpada

Bigbelly sustav ima modularne spremnike za prikupljanje miješanog otpada i spremnike za odvojeno prikupljanje otpada koje odgovaraju potrebama vaše lokacije. Svaki od tih Bigbelly spremnika pruža uvid u podatke o popunjenost u realnom vremenu kojima pristupa putem konzole za upravljanje CLEAN. Sustav notifikacije da spremnik sam dojavljuje kada ga je potrebno doći isprazniti putem mail ili SMS poruke. Također je za djelatnike na terenu dostupna CLEAN mobilna aplikacija za njihov bolji uvid u trenutni status spremnika i kvalitetnije i lakše obavljanje posla.insidebin-1

Za svaku vrstu otpada, ovisno o potrebama na pojedinoj lokaciji klijenti se mogu odlučiti za:

  • spremnike visokog kapaciteta (Bigbelly HC5.0), koji zahvaljujući ugrađenoj preši mogu komprimirati otpad na licu mjesta kako bi povećali svoj kapacitet za pet do osam puta, a istovremeno javljaju razinu otpada u spremniku.
  • spremnike standardnog kapaciteta (Bigbelly SC5.5) bez ugrađene preše, također mjere razinu otpada u spremniku. Koriste  se za miješani otpad i reciklabilni otpad – boce i limenke, papir i biootpad. Mogu stajati samostalno ili u kombinaciji sa spremnikom visokog kapaciteta kao modularna komponenta.
  • Kombinacijom tih dvaju tipova spremnika dobivaju se modularne stanice za odvojeno prikupljanje otpada.

Mogućnost mjerenja i uvida u trenutni kapacitet za svaku lokaciju omogućuje organizacijama (gradovima, komunalnim poduzećima i ostalim tvrtkama koje se bave održavanjem čistoće i prikupljanjem otpada) da smanje učestalost odvoza odnosno prikupljanja otpada za 70-80%. Pri tome ostvaruju značajne uštede, a da istovremeno javne površine ostaju čiste, bez vidljivog i razbacanog otpada.

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling