Konzola za upravljanje CLEAN MANAGEMENT (softver)

Servisiranje postaja za prikupljanje otpada i recikliranje zahtjevan je pothvat i bez pravih alata i podataka većina operacija oslanja se na rutinu i instinkt kako bi se svaka lokacija praznila. Sve se mijenja s upravljačkom konzolom CLEAN.

Svaki Bigbelly spremnik za otpad podatke o popunjenosti šalje bežičnim putem u oblak. Podaci se obrađuju pomoću posebnog CLEAN Management softvera u kojem se planiraju prikupljanja otpada iz spremnika i mjere rezultati. S bilo kojeg računala ili pametnog telefona možete vidjeti bilo kada i bilo gdje cijelu mrežu svojih postaja za prikupljanje otpada i recikliranje te odlučiti koje isprazniti.
Ovo znanje omogućuje pravovremeno odvoženje otpada, organizacijama štedi vrijeme i gorivo dok istovremeno smeće ne ispada iz spremnika i ne zagađuje okolne površine.

clean_mobile

PODACI U REALNOM VREMENU

U minutu točni statusi obavještavaju koje lokacije treba isprazniti – i još važnije, koje ne treba.

 

ANALIZE PRETHODNIH RAZDOBLJA

Pratite svoj napredak u smanjenju učestalosti prikupljanja otpada i premjestite resurse na druga zaduženja.

 

MAPIRANJE

Podaci o svakoj pojedinoj lokaciji omogućuju, između ostalog, planiranje aktivnosti i poboljšanje rute sakupljanja.

 

IZVJEŠTAJI O SVAKOJ POJEDINOJ LOKACIJIPodaci o volumenu otpada na svakoj pojedinoj lokaciji daju vam mogućnost kreiranja relevantnih izvještaja za sve interesne skupine.

 

KONZOLI PRISTUPATE BILO KAD I BILO GDJE

Bilo da softveru pristupate preko računala, pametnog telefona ili podatke dobivate preko maila ili SMS-a, podatke o popunjenosti spremnika dobivaju oni koji ih trebaju i to točno kada ih trebaju.

CLEAN management konzola

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling