Bigbelly solarni kompaktor (HC5)

Iako zvuči jednostavno, Bigbelly je pokrenuo doista revolucionarnu ideju. Zbijanje otpada pomoću kompaktora na mjestu gdje se ono prikuplja, potpuno neovisan rad na solarni pogon,  dojava kada je spremnik potrebno isprazniti te mogućnost odvajanja otpada na svakom koraku, pruža brojne prednosti:

• Zahvaljujući ugrađenoj preši Bigbelly solarni kompaktor povećava svoj kapacitet 5 – 8 puta (može zaprimiti 570+ litara), što znači da otpad neće ispadati iz spremnika, a trebat će ga i rjeđe prikupljati.

• Veći kapacitet spremnika znači i čišće ulice i parkove, a da ne spominjemo ponos čistoćom grada i zadovoljstvo javnosti.

• Potpuno zatvoreni solarni kompaktor s posebnim dizajnom ladice zajedno s fizičkom pregradom sprječava fizički pristup preši u svakom trenutku. Time se eliminira svaku mogućnost ozljede javnosti te problemi uzrokovani vjetrom, snijegom, kišom ili životinjama. Onemogućava se pristup ubačenom otpadu i kopanje po kanti.

Zahvaljujući radu na solarni pogon i potpunoj neovisnosti o dodatnom priključku omogućeno je postavljanje spremnika na bilo kojoj lokaciji odnosno tamo gdje je zaista potreban kako bi riješio problem velike količine otpada na pojedinoj lokaciji. Patentirano upravljanje energijom i energetska učinkovitost uz minimalnu potrošnju energije omogućavaju neometani rad u sjeni i tijekom oblačnog vremena tijekom cijele godine bez obzira na visoki intenzitet korištenja. Potrebno je svega 8 sati dnevnog svijetla kako bi sakupio dovoljno energije za mjesec dana rada.

Sve ove prednosti, kombinirane sa znanjem i uvidom u trenutno stanje koje omogućuje povezanost s konzolom za upravljanje spremnicima koja se nalazi u oblaku – CLEAN softverom, čine Bigbelly solarni kompaktor nezamjenjivim alatom pri stvaranju zelenijih i čišćih javnih površina te povećava se učinkovitost prikupljanja otpada i smanjuje učestalost njegovog odvoza. Operativcima je dodatno dostupna nativna mobilna aplikacija za iOS i Android platforme. Pročitajte više: CLEAN Management softver

Bigbelly pametni spremnici su modularni i ne služe samo za prikupljanje miješanog otpada – sve više i više naših korisnika priključuje Bigbelly spremniku za miješani otpad još jedan ili više dodatnih jedinica koje tvore pametne stanice za odvojeno prikupljanje otpada, čime se korisnicima nudi opcija odvajanja reciklabilnog otpada na svakom koraku i dostupna je na javnim površinama nalazeći se nadohvat ruke. Pročitajte više: Stanice za odvojeno prikupljanje otpada

bb5_about1

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly