Stanice za odvojeno prikupljanje otpada

Bigbelly sustav ima modularne spremnike za prikupljanje miješanog otpada i odvajanje reciklabilnog otpada koje odgovaraju potrebama vaše lokacije. Svaki od tih Bigbelly spremnika pruža uvid u podatke o popunjenost u realnom vremenu kojima pristupa putem konzole za upravljanje CLEAN. Sustav notifikacije omogućuje da spremnik sam dojavljuje kada ga je potrebno doći isprazniti putem E-mail poruke. Također je za djelatnike na terenu dostupna CLEAN mobilna aplikacija za njihov bolji uvid u trenutni status spremnika i kvalitetnije i lakše obavljanje posla.insidebin-1

Za svaku vrstu otpada, ovisno o potrebama na pojedinoj lokaciji klijenti se mogu odlučiti za:

  • spremnike visokog kapaciteta (Bigbelly HC5.0), koji zahvaljujući ugrađenoj preši mogu komprimirati otpad na licu mjesta kako bi povećali svoj kapacitet za pet do osam puta, a istovremeno javljaju razinu otpada u spremniku.
  • spremnike standardnog kapaciteta (Bigbelly SC5.5) bez ugrađene preše, također mjere razinu otpada u spremniku. Koriste  se za miješani otpad i reciklabilni otpad – boce i limenke, papir i biootpad. Mogu stajati samostalno ili u kombinaciji sa spremnikom visokog kapaciteta kao modularna komponenta.
  • Kombinacijom tih dvaju tipova spremnika dobivaju se modularne stanice za odvojeno prikupljanje otpada.

Mogućnost mjerenja i uvida u trenutni kapacitet za svaku lokaciju omogućuje organizacijama (gradovima, komunalnim poduzećima i ostalim tvrtkama koje se bave održavanjem čistoće i prikupljanjem otpada) da smanje učestalost odvoza odnosno prikupljanja otpada preko 80%. Pri tome ostvaruju značajne uštede, a da istovremeno javne površine ostaju čiste, bez vidljivog i razbacanog otpada.

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Bigbelly