Promoviranje održivosti

“Prije smo spremnike praznili četiri puta dnevno, a sada ih obilazimo samo svaki drugi dan. Sustav je najbolja reklama prednosti održivog upravljanja otpadom.”
– Michael Wanner, direktor Čišćenja ulica i cesta, Grad Salzburg

Neka Škotska ostane lijepa (UK)
“Ovo je odlična inicijativa koja će donijeti još opipljivih poboljšanja u kvaliteti okoliša u Aberdeenu. Organizacija ‘Neka Škotska ostane lijepa’ radi s lokalnim vlastima kako bi mjerila i poboljšala čistoću ulica u skladu s našom kampanjom Očistimo Škotsku.”
– Derek Robertson, izvršni direktor

Neka Britanija ostane uredna (UK)
”Organizacija ‘Neka Britanija ostane uredna’ ponosna je što se povezala sa spremnicima BigBelly. Proučili smo njegovu tehnologiju i impresivne rezultate i uvidjeli da sustav BigBelly znači revolucionarni korak naprijed u upravljanju otpadom na javnim prostorima, korak koji je učinkovit i praktičan. ‘Neka Britanija ostane uredna’ također je proučila i značajne uštede koje omogućuje sustav BigBelly. U ova krizna vremena preporučio bih gradovima da uzmu u obzir uštede koje donosi tehnologija komprimiranja pogonjena sunčevom energijom.”
– Phil Barton, izvršni direktor

Umjesto da na spremnike za otpad gledate kao na nužno zlo, postaje za skupljanje otpada i reciklažu BigBelly su platforma putem koje svojim građanima možete poslati poruke o svom programu očuvanja okoliša.

Sve strane spremnika imaju panele na koje se može otisnuti poruka. To vam pruža priliku da istaknete svoj brend i na jasno vidljiv način komunicirate poruke o održivosti. Iznimno vidljivi solarni panel na postajama za recikliranje još više naglašava poruku o održivosti.

Naposljetku, zahvaljujući tehnologiji SmartBelly moći ćete napraviti detaljne izvještaje o uspjehu svog programa sakupljanja i reciklaže otpada.

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling