Promoviranje održivog gospodarenja otpadom

bb555

“Implementacijom Bigbelly sustava pratimo svjetski trend modernizacije upravljanja javnim otpadom i njegovog odvojenog sakupljanja. Stoga, nema više: prepunih kanti i razbacanog javnog otpad, potrebe za čestim pražnjenjima kanti i nepotrebnih odlazaka na lokacije radi provjere jesu li kante pune.”
– Marko Iveković, direktor Čistoće, Grad Dubrovnik

Neka Škotska ostane lijepa (UK)
“Ovo je odlična inicijativa koja će donijeti još opipljivih poboljšanja u kvaliteti okoliša u Aberdeenu. Organizacija ‘Neka Škotska ostane lijepa’ radi s lokalnim vlastima kako bi mjerila i poboljšala čistoću ulica u skladu s našom kampanjom Očistimo Škotsku.”
– Derek Robertson, izvršni direktor

Neka Britanija ostane uredna (UK)
”Organizacija ‘Neka Britanija ostane uredna’ ponosna je što se povezala sa Bigbelly rješenjem. Proučili smo njegovu tehnologiju i impresivne rezultate i uvidjeli da Bigbelly sustav znači revolucionarni korak naprijed u upravljanju otpadom na javnim površinama, korak koji je učinkovit i praktičan. ‘Neka Britanija ostane uredna’ također je proučila i značajne uštede koje omogućuje Bigbelly sustav. U ova krizna vremena preporučio bih gradovima da uzmu u obzir uštede koje donosi tehnologija komprimiranja ubačenog otpada pogonjena sunčevom energijom.”
– Phil Barton, izvršni direktor

Umjesto da na spremnike za otpad gledate kao na nužno zlo, Bigbelly postaje za prikupljanje otpada i njegovo odvajanje su platforma putem koje svojim građanima možete poslati poruke o odgovornom postupanju s otpadom.

Sve strane spremnika imaju panele na koje se može otisnuti poruka. To vam pruža priliku da istaknete svoj brend i na jasno vidljiv način komunicirate poruke o održivosti. Iznimno vidljivi solarni panel na Bigbelly postajama još više naglašava poruku o održivosti.

Naposljetku, zahvaljujući CLEAN Management softveru, koji prikuplja i bilježi sve podatke o prikupljenom otpadu, na jednostavan način možete napraviti detaljne izvještaje o uspjesima svog programa prikupljanja i odvajanja otpada na javnim površinama.

Obratite nam se

+385 (0)91 88 48 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling