Bigbelly sudjelovao na konferenciji “Otpad 2018″ kao zlatni sponzor

14. 09. 2018.

U Zagrebu, 14. rujna 2018. godine, održana je tematska konferencija o otpadu „Otpad 2018“ u organizaciji časopisa KOMUNAL. Bigbelly je sudjelovao na konferenciji kao zlatni sponzor te predstavio svoje inovativno rješenje za prikupljanje i odvajanje javnog otpada.

Konferencija je u interakciji predavača s više od 200 sudionika otvorila važne teme poput hijerarhije gospodarenja otpadom, prevencije i ponovnog korištenja otpada, te skrenula pažnju na temu reciklaže.
Na konferenciji su sudjelovale vodeće osobe i institucije iz političkog i strukovnog kruga nadležnog za gospodarenje otpadom: Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatska gospodarska komora, jedinice lokalne samouprave, centri za gospodarenje otpadom, komunalna društva, dobavljači i mnogi drugi.

Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na konferenciji “Otpad 2018″ i predstaviti Bigbelly inovativnu tehnologiju za upravljanje javnim otpadom te sve novitete Bigbelly sustava.

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling