Bigbelly i ove godine sudjelovao na konferenciji “48 sati”

24. 11. 2018.
Bigbelly već tradicionalno predstavlja novitete svojih pametnih rješenja na konferenciji “48 sati” – Susret gradonačelnika i poduzetnika. Konferencija je održana, od 21. do 23. studenog, u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani.

 

Predstavili smo naš najnoviji model Bigbelly spremnika za odvajanje reciklabilnog otpada. Bigbelly spremnik visokog kapaciteta sada ima i dodatni senzor koji broji koliko puta je otvorena ladica za ubacivanje otpada, odnosno koliko je puta korišten spremnik. Jasni indikator o učestalosti njegova korištenja, a s ciljem pronalaska idealne lokacije i konfiguracije spremnika na određenoj javnoj površini.

Uz to, zahvaljujući tom senzoru, spremnik sam dojavljuje, djelatnicima koji ga prazne, ako ladica ostane blokirana radi neadekvatnog odlaganja otpada. Time se sprječava gomilanje otpada oko spremnika i daje znak o potencijalnom neredu na toj lokaciji. Učinite svoje javne površine čistim i urednim pomoću Bigbelly pametnog spremnika i omogućite odvajanje korisnog otpada na svakom koraku.

Pogledajte u fotogaleriji kako nam je bilo:

Obratite nam se

+385 (0)91 8848 948

ILI nam pišite

info@graml.eu

Smart Grid for Waste & Recycling